Post by fucooliraphy on Mar 16, 2022 9:22:03 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Countdown Letters and Numbers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Countdown Letters and Numbers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ opravdu zdarma ▞▞▞
▞▞▞ Countdown Letters and Numbers 2022 version ▞▞▞
Úžasná hra, malé množství doplňků pro bezplatnou verzi, doporučuji každému, kdo je fanouškem odpočítávání.
Hledání slov Ještě jsem neslyšela o p
Opravdu dobrá úroveň a rozmanitost.
Dobrá hra, ale moje hlavní stížnost je, že jsem se přiblížil k cílovému číslu, ale získal stejné body jako zařízení.
Skvělá hra
No fam
Není to vaše obvyklá hra se slovy, miluji ji
Úžasná hra! Snadno se používá a nutí vás přemýšlet.
Koncept je fantastický, ale samotná aplikace je tak nepřehledná a ošklivá. Je neohrabané hrát, vůbec ne jako hrát si s perem a papírem. Dalo by se udělat mnoho vylepšení, aby to bylo mnohem lepší.
Pokud byste mohli změnit časovač ve hrách, dostali byste 5 hvězdiček
Většinou dobré, ale povšimněte si, že pokud se o zlomek zpozdíte s tlačítkem Odeslat, obrazovka, která jej nahradí, má na tomto místě tlačítko pro odchod a vaše hra skončí.
Skvělá aplikace!
Dát dohromady jako 12letý školní projekt a pak požádají o 3 $ za odstranění reklam. Příšerný design a nepřátelské U.I.
Náročné, ale dobrá zábava
Moje oblíbená aplikace EVER...až do poslední aktualizace...Hrála jsem často a dosáhla úrovně 5 v Numbers (ne tak dobrá ve hře Letters), ale s touto novou aktualizací 6.05 opravdu bojuji. Chvíli jsme to zkoušeli, ale vzhled se nyní zdá mnohem méně intuitivní a uživatelsky přívětivý. Všechno je tak malé a na obrazovce je těžké najít věci. Je nějaká šance dostat to zpět do předchozího vzhledu (nebo blízko toho, co to bylo)? Jinak se aplikace opravdu líbí.
Skvělé pro dospělé i děti k učení a zábavě
Dostane 5 hvězdiček, s výjimkou některých závad. S hádankami, když mi dáte 10 bodů, když předložím, uctíváte a vy řeknete, že odpověď je vynervuje. Ze stejné logiky bych měl dostat 10 bodů za nejskrovnější, když řeknete, že odpověď je kočičnost. Vyberte si pruh... raději první.
Hrozná aplikace, reklamy po prvním kole. Existuje lepší aplikace, pokud vaříte pro odpočítávání pro Android.
Je to dobrá kopie Countdown (UK gameshow). Zlepšujete se, protože to hraji 5 měsíců a nyní pravidelně porážím počítač.
pěkná aplikace matematické dovednosti zlepšující každodenní skvělá aplikace
Fantastická aplikace. První hra, kterou jsem si stáhl na svůj Android telefon a kterou bych vlastně doporučil. Pouze 1 otázka. Na žebříčku je vlajka mé země zobrazena jako USA. Nemám ponětí, jak se to stalo. Nenastavil jsem to a moje „země“ Google Play je Austrálie. Jak to změním?
Skvělé
Hry mě opravdu baví, ale.. Zaplatil jsem poplatek za to, abych mohl být bez reklam, a byl jsem naštvaný, když jsem našel text a tlačítko 'mince' (pro rady) se i nadále objevovalo u mých dopisů, je to rušivé a hru mi to velmi kazí hodně. Prosím opravte to...
Miluji to
Fantastická hra! Velmi dobře
Zábava - nějaká rozmanitost
VÝBORNÁ ZÁBAVNÁ HRA...... MILUJI TUTO HRU A DÁVÁM 5 HVĚZDIČEK!!!!
Countdown Letters and Numbers Word nomh
Tato hra by měla být dobrá až na to, že v číslech, když uděláte 2 velké a 4 malé, malé jsou buď všechny 6 ku 9 nebo 1 ku 3 a zřídka 4 nebo 5 nebo mix 1 až 10. Také 39 sekundová matematika je snadná, dokud pokoušíte se psát vzorce. Už jsem na to přišel, ale slečna trefila jeden držák a vy nemáte čas. Vůbec ne jako odpočítávání. Písmena také neustále musí opakovat 3 E nebo O, když žádají o 4 samohlásky. Tentokrát mám 4T.
Líbí se mi to, žádné přidávání a zábava
Countdown Letters and Numbers So‘z o‘yinlari wrbl
Brain Training - Left vs Right Haridus xyjx
velmi dobré pro slovní zásobu a zlepšení mých matematických dovedností.
Milujte hru s čísly v této aplikaci hraním denních číselných výzev udržuje mozek aktivní
👍🏻
Kéž by to mělo Jimmyho, Seana a Jona...
Nenáviděl to. Chtěli jste něco pěkného a snadného, ale musíte do toho vložit biliony závorek, abyste pochopili, čeho se snažíte dosáhnout. Odinstaloval to. Zbytečné a ne zábavné, jen frustrující.
Začíná to být nuda.
Skvělá hra! Baví mě sledovat verzi 8 z 10 Cats a tato hra je také skvělá.
Naprosto geniální, extrémně návykové a nemůžu tomu nic vytknout. Skvělé hry, které skutečně prověří vaše znalosti a schopnosti.
nefungují. obrazovka se načte na první otázku a zamrzne
Oppo R15 Pro. Žádná možnost výstupu? Zabírá místo tam, kde by bylo moje tlačítko Zpět, nemůže vycouvat, nemůže otevřít „všechny otevřené aplikace“ a zavřít jej odtud. Musel jsem vypnout telefon, abych zavřel aplikaci.
Milujte tuto slovní hru skvělou pro mozkové buňky